TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Látogató számláló

0
5
3
1
0
9
1

www.diy-kreativhobby.hu

Telefonszámunk: +36 70 425 1814 | E-mail címünk: info@diy-kreativhobby.hu 

Pentart Üvegmaró Paszta 50ml (Glass Etching)

Pentart Üvegmaró Paszta
Pentart Üvegmaró Paszta 50ml (Glass Etching)

Oldószeres, erősen maró hatású, krémes paszta üvegfelületek maratására. Keverjük össze jól a pasztát, majd ecsettel, szivacsecsettel vagy műanyag spatulával vigyük fel a zsírtalanított üvegfelületre. Hagyjuk 15 percig hatni, majd öblítsük le vízzel. Alkalmazható stencilekkel. Az üvegen finom tapintású, matt réteg keletkezik, amire később festhetünk vagy más díszítést tehetünk.

Ügyeljünk rá, hogy az üvegmarás kémiai reakció eredménye, ezért a későbbiekben már nem távolítható el az üvegről. A bőrirritáció elkerülése érdekében javasoljuk a gumikesztyű használatát és kérjük, hogy a mellékelt útmutatót figyelmesen olvass át!

Bővebben
A termék elérhetősége :
Ezt a terméket (a készlet erejéig) akár a rendelés napján vagy következő nap postára tudjuk adni.
További adatok
Raktáron :  1 db
1 950 Ft
Egységár: 39 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek

Használata:
Készítsük elő a munkafelületet, takarjuk le papírral. Tisztítsuk meg az üvegfelületet mosogatószeres vízzel, vagy alkohollal. Ne használjunk üvegtisztító spray-t, mert az vízlepergető bevonatot képez a felületen és a paszta nem tud megfelelően megtapadni! Mielőtt dolgozni kezdünk az üvegmaró pasztával húzzuk fel a mellékelt kesztyűt, a pasztát keverjük fel alaposan. Egyenletes rétegben, ecsettel, szivacsecsettel vagy műanyag spatulával vigyük fel az üvegmaró pasztát a felületre. Kiválóan lehet stencilezni vele, ajánlott öntapadó vagy áthelyezhető ragasztó spray-vel lefújt stencilt választani. A pasztát csőrös feltéttel ellátott műanyag tubusba áttölthetjük és úgy írhatunk egyedi szöveget az üvegtárgyra. Hagyjuk reagálni min. 15 percig, majd bő vízzel mossuk le a pasztát az üvegfelületről. A stencilt csak a lemosás után távolítsuk el! Az eszközöket használat után egyből mossuk el! Tároljuk szobahőmérsékleten. Alacsony hőmérsékleten kikristályosodhat az anyag, de ezzel nem veszti el reakcióképességét. Állítsuk a zárt tégelyt meleg vizet tartalmazó edénybe, várjuk meg, míg megolvadnak a kristályok, majd alaposan keverjük fel. Hosszabb tárolás alatt besűrűsödhet a paszta. Soha ne hígítsuk vízzel vagy bármi mással, mert elveszti reakcióképességét! Az üvegmaró pasztát szódabikarbónával (nátrium-hidrogénkarbonáttal) és vízzel semlegesíthetjük.

Adatok
márka
Pentart
Cikkszám
5997412795240
Tömeg
200 g/db
Használati utasítás

Készítsük elő a munkafelületet, takarjuk le papírral. Tisztítsuk meg az üvegfelületet vízzel, vagy alkohollal. Ne használjunk üvegtisztító spray-t! Mielőtt dolgozni kezdünk az üvegmaró pasztával húzzuk fel a mellékelt kesztyűt, a pasztát keverjük fel alaposan. Egyenletes rétegben, ecsettel, szivacsecsettel vagy műanyag spatulával vigyük fel az üvegmaró pasztát a felületre. Kiválóan lehet stencilezni vele, ajánlott öntapadó vagy áthelyezhető ragasztó spray-vel lefújt stencilt választani. A pasztát csőrös feltéttel ellátott műanyag tubusba áttölthetjük és úgy írhatunk egyedi szöveget az üvegtárgyra. Hagyjuk reagálni min. 30 percig, majd bő vízzel mossuk le a pasztát az üvegfelületről. A stencilt csak a lemosás után távolítsuk el! Az eszközöket használat után egyből mossuk el! Tároljuk szobahőmérsékleten. Alacsony hőmérsékleten kikristályosodhat az anyag, de ezzel nem veszti el reakcióképességét. Állítsuk a zárt tégelyt meleg vizet tartalmazó edénybe, várjuk meg, míg megolvadnak a kristályok, majd alaposan keverjük fel. Hosszabb tárolás alatt besűrűsödhet a paszta. Soha ne hígítsuk vízzel vagy bármi mással, mert elveszti reakcióképességét! Az üvegmaró pasztát szódabikarbónával (nátrium-hidrogénkarbonáttal) és vízzel semlegesíthetjük.

Termék adatlap
 • Oldószeres
 • Hígítás nem ajánlott
 • Sűrű állagú
 • Enyhén oldószer szagú
 • Vízálló
 • Nem csiszolható
 • Üvegre használható
 • Műanyag és fa spatulával, ecsettel vihető fel a felületre
 • 1 rétegben használható
 • 30 perc a száradási ideje
 • Szobahőmérsékleten száratható, hajszárító használata nem ajánlott
 • Öntapadó stencillel használva éles kontúros minta készíthető
 • Használat előtt olvassa el a csomagolásban mellékelt útmutatót! Használat előtt fel kell keverni! Gumikesztyű használata kötelező!
 • Gyerekeknek nem ajánlott! Erősen maró!
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!