TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Látogató számláló

0
5
2
9
7
9
6

www.diy-kreativhobby.hu

Telefonszámunk: +36 70 425 1814 | E-mail címünk: info@diy-kreativhobby.hu 

Kreatív Blog

13
Aug

Újabb növényjelölő táblákat hoztam, pontosabban zöldség jelölőket.
Sajnos elkészítés közben nem készítettem fényképeket, de a leírás alapján is nagyon könnyen elkészíthető. Fogadjátok szeretettel:

11
Aug

Az Obi barkácsáruházban (nem szponzorált tartalom) mászkálás közben bukkantam ezekre az egyszerű, olcsó (290 Ft) kis napelemes lámpákra. Mivel nagyon szeretem a kertben esténként feltűnő sejtelmes fényeket vettem pár darabot belőle.

10
Aug
Levendulás tábla
Romantikus hangulatú, régi csempéket idéző levendulás növény jelölőt alkottam.
A fűnyírás során a kisebb termetű virágok / növények eltűnnek a fűben, előfordul, hogy áldozatul esnek az éles pengéknek. Mivel van pár saját nevelésű levendula bébink, ezért gondoltam ilyen táblácskákkal jelölöm meg a helyüket, így biztosan nem megy neki senki a fűnyíróval.
10
Júl

A Pentart akrilfestékekről röviden...

Jelenleg a kreatív hobby piacon több tucat akrilfesték márka képviselteti magát, vannak olcsóbbak és kevésbé kedvező áron kapható termékek. Hatalmas színválasztékban kaphatóak és többféle különleges hatású akril festék is létezik, a teljesség igénye nélkül: gyöngyház színek, metálos fényű, csillogó, fényes és matt felületű, neonos és sötétben világító színek.

Most elsősorban a Pentart akrilfestékekről lesz szó, hiszen jómagam ( sok-sok próbálgatás és kísérletezés után) évek óta elköteleztem magam a Pentart termékeknek, mind festékek, mind egyéb hobby vegyszerek és alapanyagok tekintetében.